Новини

ІГОР ЧЕРНЯВСЬКИЙ: «ЗАВДЯКИ САМОВІДДАЧІ – ВСЕ В НАШИХ СИЛАХ»

Гравець ФК «ХІТ» та збірної України з футзалу Ігор Чернявський поділився своїми емоціями після розгромної перемоги українців над Сербією (6:1) у матчі другого туру групового етапу чемпіонату Європи 2022.

– «Емоції найпозитивніші. Ми невдало розпочали Євро, і в цьому матчі нам потрібна була перемога, щоб продовжити боротьбу в турнірі. Це була моя четверта чи п’ята гра у складі збірної. Забивати, безумовно, приємно, але найголовніше – результат команди.

Майбутня гра з Португальцями – така сама, як і з іншими суперниками. Це більш майстерна команда, але завдяки самовіддачі та бажанню все в наших силах», – сказав Чернявський.

Відео-інтерв’ю Ігоря Чернявського у новинах телеканалу «Футбол»:       

***

Зазначимо, що на нинішньому чемпіонаті Європи з футзалу наша збірна потрапила до групи з Португалією, Сербією та Нідерландами. У першому турі Україна прикро поступилася аутсайдерам квартету – команді Нідерландів (2:3). Але після вчорашньої перемоги над сербами наша команда змогла зберегти шанси на вихід із групи. Для цього у заключному матчі групового етапу підопічним Олександра Косенка потрібно не програти чинним чемпіонам Європи та світу – збірній Португалії, або сподіватися, що у паралельному матчі Сербія обіграє Нідерланди.

Прес-служба ФК «ХІТ»

Фото УЄФА/Photo by UEFA

Яндекс.Метрика