Новини

НОВОРІЧНЕ ПРИВІТАННЯ ПРЕЗИДЕНТА ФК «ХІТ» ВОЛОДИМИРА КОТЛЯРА

Шановні вболівальники, шановна родина ФК «ХІТ»! Від щирого серця вітаю вас із прийдешніми святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!

Перед новим роком прийнято підбивати підсумки року, що минає, а також  сподіватися на найкраще у році наступному. Адже кожен рік залишає приємні моменти, а той що наступає, відкриває нові можливості і перспективи.

У 2021-му році «ХІТ» здобув бронзові нагороди футзальної Екстра-ліги, також ми двічі дійшли до фіналу Кубку України сезону 2019/2020 та 2020/2021. Але ж ми всі знаємо – завдання для «ХІТа» завжди найвищі – чемпіонство у Екстра-лізі та перемога у Кубку України.

У 2021-му році через пандемію наші вболівальники не завжди могли бути присутніми на наших домашніх матчах, тому я хочу побажати здоров’я вам та вашим родинам – дітям, батькам, близьким людям. Нехай у 2022 році у ваших родинах буде любов та злагода.

Бажаю, щоб кожен ваш крок призвів лише до кращого, а складнощі обходили  стороною. А «ХІТ» зі своєї сторони буде намагатися дарувати приємні моменти на футзальних майданчиках, радувати вас перемогами і йти до своїх цілей!

З Новим Роком та Різдвом, друзі! Щастя вам та здійснення усіх мрій!

Президент ФК «ХІТ» Володимир Котляр

Яндекс.Метрика