Новини

«ХІТ» – «ДЕ ТРЕЙДИНГ». ІСТОРІЯ МАТЧІВ: ТРИ ПЕРЕМОГИ КИЯН ТА НІЧИЯ

У середу, 29 грудня «ХІТ» та «ДЕ Трейдинг» проведуть заключний матч Parimatch Екстра-ліги у 2021-му році і підуть на святкову новорічну паузу. Тож, давайте пригадаємо історію особистих зустрічей між командами, яка налічує лише чотири поєдинки. Через те, що команда з Донбасу лише у минулому сезоні 2020/2021 увійшла у Екстра-лігу, історія зустрічей така невелика. Проте, вже у першому офіційному очному поєдинку донбаські енергетики зуміли відібрати очки у столичних, зігравши вдома внічию 2:2. Було це 5 вересня 2020-го року, а гра пройшла в рамках третього туру минулого чемпіонату. Всі чотири м’ячі були забиті у першому таймі – у господарів відзначилися Анатолій Доманський та Владислав Ященко, а у наших Олександр Школьний та Ігор Борсук:

У другому колі «ХІТ» в Києві переграв гостей з рахунком 4:2, а Сергій Журба відкрив рахунок вже на першій хвилині гри:

А вже цього сезону 2021/2022 команди зіграли матч першого кола у Сєвєродонецьку 23 жовтня. Наша команда не залишила шансів «ДЕ Трейдингу», перегравши суперників з рахунком 7:1. Вже після першої половини «ХІТ» мав перевагу «+4»:

Тож, ми пригадали три офіційні матчі між командами, проте була ще одна товариська гра на Турнірі В.І.Водяна-2020 в Одесі, яку «ХІТ» виграв з рахунком 7:0. Матч 17-го туру Parimatch Екстра-ліги 2021/2022, який пройде у спорткомплексі ЦСК ЗСУ 29 грудня, стане п’ятою особистою зустріччю між командами. Що продемонструють опоненти – дізнаємося вже завтра. Чекаємо на грі наших вболівальників, а хто не зможе – дивіться пряму трансляцію гри на нашому сайті.

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика