Новини

«ХІТ» – «ДЕ ТРЕЙДИНГ»: У СЕРЕДУ ЗАКЛЮЧНИЙ МАТЧ У 2021 РОЦІ!

У середу, 29 грудня, «ХІТ» проведе у Києві заключний матч у 2021-му календарному році – у спорткомплексі ЦСК ЗСУ о 12:00 наша команда зіграє проти «ДЕ Трейдинга». На грі можуть бути присутні вболівальники, звісно, із затвердженим медичним протоколом – потрібно мати сертифікат про вакцинацію, або негативний тест.

Минулої суботи «ХІТ» переміг у Львові «Енергію» і після 16-го туру набрав 32 очки в турнірній таблиці. Наразі столичні на другій сходинці, відстаючи від «Продексіма» на п’ять балів, і випереджаючи «Ураган» на два залікові бали.

Наші суперники у 16-му турі також здобули перемогу –«ДЕ Трейдинг» вдома переграв «Сокіл» 4:2, і продовжує посідати сьому сходинку в турнірній таблиці. У команди Олександра Хурсова 13 очок в таблиці, проте є ще одна гра в запасі.

У першому колі «ДЕ Трейдинг» та «ХІТ» зустрічалися у 8-му турі 23 жовтня. Тоді наші розгромили опонентів у Сєвєродонецьку з рахунком 7:1 (Олександр Ліфер-2, Олександр Школьний-2, Євген Сірий, Ігор Чернявський, Євген Жук).

Матч 17-го туру «ХІТ» – «ДЕ Трейдинг» відбудеться у спорткомплексі «ЦСК ЗСУ» у середу, 29 грудня. Стартовий свисток – о 12:00, а ми нагадуємо нашим вболівальникам, що глядачі цього поєдинку повинні мати з собою роздрукований сертифікат про КОВІД-Вакцинацію або продемонструвати стюардам сертифікат у додатку «ДІЯ» в мобільному телефоні. Інший варіант – показати стюардам негативний ПЛР-тест на КОВІД, зроблений не більше ніж за 72 години до початку поєдинку.

Чекаємо наших вболівальників на заключному домашньому матчі «ХІТа» у 2021-му році!

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика