Новини

«ЕНЕРГІЯ» 0-2 «ХІТ»: ПЕРЕМОЖНИЙ ДЕБЮТ ЄВГЕНА РИВКІНА

Дебют Євгена Ривкіна на посту головного тренера «ХІТа» вийшов вдалим – наша команда перемогла у Львові «Енергію» 2:0 завдяки голам Ігоря Чернявського та Олександра Педяша!

У першій половині поєдинку була рівна гра – у львів’ян хороший шанс мав Мар’ян Пелех, який пробачив наших перед воротами Максима Лисенка; а кияни відповіли ударом Олександра Школьного впритул, але Назарій Войтович перевів м’яч на кутовий.

А на 15-ій хвилині столичні відкрили рахунок. Після перехоплення в центрі майданчику, Ігор Чернявський намагався віддати передачу, проте різко передумав і пробив – м’яч залетів у нижній кут воріт енергетиків – 0:1! Після цього Ігор виконав своє фірмове сальто.

Перед самою перервою нам відверто пощастило, коли після удару Пелеха м’яч у карному майданчику «ХІТа» влучив у руку Євгена Жука, а арбітри фол не зафіксували.

У другому таймі команда Валерія Легчанова перехопила ініціативу – гравці «Енергії» проводили багато позиційних атак і намагалися пробивати з різних дистанцій. А розв’язка поєдинку сталася наприкінці гри. За три хвилини до фінального свистка господарі перейшли на гру з п’ятим польовим, і коли до завершення матчу залишалося кілька секунд Олександр Педяш вдало зіграв на перехопленні і вразив порожні ворота!

2:0 – «ХІТ» перемагає у Львові, набирає 32 очки в турнірній таблиці і продовжує переслідувати «Продексім». У середу, 29 грудня в Києві наша команда проведе заключний матч у 2021-му році проти донбаського «ДЕ Трейдинга».

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика