Новини

ДЕБЮТ ЄВГЕНА РИВКІНА У «ХІТІ» ВІДБУДЕТЬСЯ У СУБОТУ 25 ГРУДНЯ

В суботу, 25 грудня, у Львові «ХІТ» проведе матч 16-го туру Parimatch Екстра-ліги сезону 2021/2022 проти «Енергії», і це буде дебютний поєдинок Євгена Ривкіна на чолі нашої команди.

Цього тижня «ХІТ» цілеспрямовано готувався до гри проти львівських енергетиків, а у понеділок у розташування команди повернулися наші збірники – Олександр Сухов, Євген Сірий, Ігор Чернявський, Ярослав Лебідь та Олександр Педяш. Сухов забив воротарський гол від своїх воріт у другому контрольному матчі проти Азербайджану, з чим ми нашого голкіпера і вітаємо. Через пошкодження у таборі збірної України був відсутній Сергій Журба, який цього тижня відновлювався після мікро-травми. Журба поїде разом з командою у Львів, а тренерський штаб вирішить, чи зможе наш капітан зіграти проти «Енергії», безпосередньо на місці.

«ХІТ» вирушає у місто Лева у п’ятницю рано вранці, і проведе у цей день традиційне передматчеве тренування. Сама ж гра 16-го туру стартує у суботу о 13:00. Про історію особистих зустрічей між «ХІТом» та «Енергією» ми згадаємо вже завтра, в нашому окремому матеріалі, а поки побажаємо Євгену Семеновичу вдалого дебюту на тренерському містку нашої команди. Пряму трансляцію поєдинку 16-го туру «Енергія» – «ХІТ» дивіться на нашому сайті. Тримаємо кулаки за столичних!

Чемпіонат України з футзалу 2021/2022. Parimatch Екстра-ліга, 16 тур

Львів, «Боско-Арена», 25.12.2021; 13:00

«Енергія» (Львів) – «ХІТ» (Київ)

Арбітри: Олена Хомич (Луцьк), Володимир Дзюра (Рівне), Орест Дуцяк (Дрогобич)

Хронометрист: Андрій Кузьмін (Львів)

Спостерігач арбітражу: Олексій Банасько (Фастів)

Делегат: Володимир Гримайло (Київ)

Всі матчі 16-го туру Parimatch Екстра-ліги:

24 грудня, п’ятниця

14:00 «Viva Cup» (Харків) – АФФК «Суми» (Суми)

25 грудня, субота

12:00 «ДЕ Трейдинг» (Миколаївка) – «Сокіл» (Хмельницький)

13:00 «Енергія» (Львів) – «ХІТ» (Київ)

13:00 «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

(Тур пропускає «Продексім»)

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика