Новини

13 ТУР: «ХІТ» ЗДОБУВ ВОЛЬОВУ ПЕРЕМОГУ НАД «VIVA CUP» 6:1

У Харкові відбувся матч 13-го туру Parimatch Екстра-ліги сезону 2021/2022, в якому наш «ХІТ» здобув вольову перемогу над командою «Viva Cup» з рахунком 6:1.

У першій половині гри у наших не все виходило, а шість зафіксованих фолів призвели до дабл-пенальті на 15-ій хвилині (щоправда, шостий фол Сергія Журби був доволі сумнівним). Давид Калашник переграв Олександра Сухова, який спеціально вийшов на цей стандарт, пробивши над плечем нашого голкіпера. Надалі у раму повернувся Максим Лисенко, а господарі на куражі могли забити і другий гол, але Орест Боргун встиг вибити м’яч з порожніх воріт, а згодом Моспан пробив вище поперечини з хорошої позиції.

«ХІТ» повернувся у гру на 25-ій хвилині – Ярослав Лебідь пресингом змусив помилитися Ланко, а цим скористався Олександр Школьний – 1:1. А за кілька секунд наші вже були попереду, і знову після пресингу. Боргун відібрав м’яч у суперника, а Лебідь пробив під поперечину. А за пару хвилин ще один відбір від Ігоря Чернявського та Олександра Педяша призвів до вилучення у харків’ян. Ярослав Зміївський затримав Чернявського перед порожніми воротами і отримав червону картку. Сам Чернявський і реалізував пенальті – 1:3.

Надалі голкіпер «Viva Cup» Дмитро Литвиненко вже постійно виконував роль п’ятого польового, проте на 34-ій хвилині Орест Боргун після перехоплення вразив порожні ворота, збільшивши  перевагу «ХІТа». Наприкінці поєдинку столичні забили і п’ятий гол, тепер вже з ауту – Євген Сірий пасував, а Ярослав Лебідь забивав. А крапку у розгромі поставив Максим Літвінов після виходу «два в одного» і передачі від Школьного.

6:1 – «ХІТ» перемагає у Харкові, набирає 26 очок і посідає другу сходинку в турнірній таблиці. Наступна гра – у суботу, 4 грудня в Києві. У 14-му турі Екстра-ліги у гості до столичних приїде хмельницький «Сокіл».

Відео-звіт матчу 13 туру «Viva Cup» 1-6 «ХІТ»:

***

Матчі 13-го туру (26-27.11.2021):

«Viva Cup» 1-6 «ХІТ»

«Ураган» 3-3 «Енергія»

«Кардинал-Рівнестандарт» 3-1 АФФК «Суми»

«Продексім» 3-0 «ДЕ Трейдинг»

(Пропускав тур – «Сокіл»)

***

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ» (Київ)

Яндекс.Метрика