Новини

8 ТУР: «ХІТ» ВИРУШИВ У ГОСТІ ДО КОМАНДИ «ДЕ ТРЕЙДИНГ»

Цього тижня «ХІТ» цілеспрямовано готувався до матчу 8-го туру Parimatch Екстра-ліги, в якому наша команда зіграє на виїзді проти команди «Донбас Енерго Трейдинг». Цей поєдинок пройде у Сєвєродонецьку в суботу 23 жовтня (стартовий свисток – 14:00).

Столичні готувалися до цього матчу у доброму гуморі після перемоги вдома над «Енергією» з рахунком 4:2. Хлопці володіли перевагою протягом всієї зустрічі і мали забивати більше. Позитивним моментом було і повернення у гру Максима Лисенка та Ореста Боргуна, які відновилися після пошкоджень; а також потрапляння в заявку Олександра Сухова, що потроху набирає форму після операції.

На позитиві була цього тижня і донбаська команда, яка у попередньому турі здобула свої перші очки в чемпіонаті, перегравши у гостях «Сокіл» 3:1. Це дозволило «ДЕ Трейдингу» піднятися з останнього місця на сьоме.

Якщо згадувати минулий сезон, то «ХІТ» і «ДЕ Трейдинг» зустрічалися двічі в регулярному чемпіонаті Екстра-ліги: в першому колі команда Олександра Хурсова змогла відібрати очки у столичних, зігравши внічию 2:2 (Анатолій Доманський, Владислав Ященко – Олександр Школьний, Ігор Борсук). А ось у другому колі наші перемогли 4:2 (Сергій Журба, Олександр Педяш-2, Олександр Школьний – Родрігіньо, Анатолій Доманський).

«ХІТ» вирушив у Луганську область напередодні вечірнім потягом, а вже сьогодні прибув на місце і проведе передматчеве тренування. А сам матч стартує о 14:00 у суботу 23 числа. Дивіться пряму трансляцію цієї зустрічі на нашому сайті!

Додамо, що 8 тур Екстра-ліги стартував виносним матчем «Продексім» – «Ураган», в якому херсонці переграли івано-франківців 2:1. «Продексім» набрав 16 очок і поки повернув собі другу сходинку в турнірній таблиці.

Відео-огляд матчу Продексім 2-1 Ураган:

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика