Новини

ВЛАД ЛИСЕНКО: «МИ РОЗУМІЛИ, ЩО У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ БУДЕ БАГАТО БОРОТЬБИ»

Тренер ФК «ХІТ» Владислав Лисенко прокоментував прес-службі СК «Сокіл» (Хмельницький) гру п’ятого туру Parimatch Екстра-ліги, в якій наша команда перемогла з рахунком 4-2:

– Владислав, думаю, Ви погодитесь з тим, що сьогодні була доволі цікава гра і для команд, і для вболівальників. Можливо, вона складалася не так, як Ви очікували. Можливо, я помиляюсь, що Ви скажете з цього приводу?

– Дійсно, гра вийшла серйозна, бойова, ми невдало розпочали гру, пропустили два голи, один зі стандарту, на якому не розібралися зі своїми гравцями. Потім прийшли до тями, забили, по-моєму, три швидких голи, і гра вже складалася за нашим сценарієм.

– Що в перерві говорив Олег Лук’яненко, якого другого тайму Ви очікували і яка на нього була установка?

– Ми розуміли, що це силова команда, що буде багато боротьби, тому в нас була основна задача не програти єдиноборства і реалізовувати свої моменти. На початку другого тайму в нас були кілька моментів, які ми могли забити, але не забили, але довели цей матч до перемоги 4:2.

– У вас зараз перерва буде два тижні – наступний тур будете пропускати. Які плани в «ХІТа» на ці найближчі два тижні?

– Ми готуємося, будемо працювати, в нас в будь-якому випадку будуть якісь товариські ігри, тому що тижневий цикл ніхто не відміняв. Ми граємо за два тижні, і ми будемо готуватися в звичному режимі. На суботу в нас планується товариська гра, як і в тижневому циклі підготовки.

– Яка ситуація з воротарською ланкою у вас в команді, що навіть Вам доводиться вже виходити на майданчик?

– Сухов вже тренується в загальній групі. Йому ще потрібно набирати і фізично, і є ще дискомфорт в плечі, але він вже працює в загальній групі. Цей тиждень Сухов вже працював. Максим Лисенко приступає до роботи з наступного тижня. Тому теж форсувати там не будемо.

– Мабуть, в цьому плані доречна двотижнева пауза, щоб воротарі відновилися?

– В плані воротарів – так. Нам ця пауза, звичайно, допоможе.

***Відео інтерв’ю Владислава Лисенка:

Фото та запис інтерв’ю: СК «Сокіл» (Хмельницький)

Яндекс.Метрика