Новини

4 ТУР: «ХІТ» ПЕРЕГРАВ ВДОМА «VIVA CUP» 5-2!

У матчі 4-го туру Parimatch Екстра-ліги 2021/2022 наш «ХІТ» здобув вдома перемогу на харківським «Viva Cup» 5-2, і разом з «Ураганом» лідирує у турнірній таблиці.

Відзначимо, що гості протягом гри продемонстрували сміливий та агресивний футзал, і відкрили рахунок на сьомій хвилині. Дмитро Бондар вдало зіграв на перехопленні і пробив під дальню стійку воріт Олександра Сіріцького (відзначимо, що пошкодження у минулому поєдинку проти «Урагана» зазнав Максим Лисенко, який разом із Орестом Боргуном пропускав цю гру). Проте, столичні відігралися за хвилину. Після удару Ярослава Лебідя здорово на добиванні зіграв Сергій Журба – 1:1.

Цей рахунок протримався до перерви, хоча харків’яни пару разів пробачили наш захист, маючи забійні моменти для взяття воріт.

А одразу по перерві наші вийшли вперед – Євген Сірий пробив, голкіпер гостей відбив м’яч перед собою, а Євген Жук вразив ціль. Проте, надалі помилився і наш воротар. Після не дуже сильного удару Овсяннікова по центру Сіріцький не зумів зафіксувати м’яч, і капітан «Viva Cup» Тарас Рибак зрівняв рахунок – 2:2.

А ось у середині другої половини кияни провели дуже важливий гол. Після розіграшу кутового спочатку пробивав Сірий, потім Журба, а у підсумку Жук переправив м’яч у сітку, оформивши дубль – 3:2!

На честь харківської команди вона не здавалася, і шукала свої моменти, проте на 36-ій хвилині шикарний м’яч забив Олександр Ліфер. Він здійснив слаломний прохід лівим флангом і пробив повз воротаря гостей Руслана Положия!

Гравці «Viva Cup» переходили на гру з п’ятим польовим гравцем (як і наша команда на останній хвилині), а за десять секунд до фінальної сирени Сергій Журба поцілив зі своєї половини у порожні ворота і встановив остаточний рахунок – 5:2 на користь «ХІТа».

У турнірній таблиці «ХІТ» набрав 8 очок і разом з «Ураганом» лідирує в регулярному чемпіонаті. Наразі в Екстра-лізі наступає пауза на міжнародні матчі (Україна зіграє 25 і 26 вересня в Румунії два контрольні поєдинки), а наступний матч столичні проведуть 2 жовтня на виїзді проти хмельницького «Сокола».

Чемпіонат України з футзалу 2021/2022

Parimatch Екстра-ліга, 4 тур.

Київ, СК «ЦСК ЗСУ»; 18.09.2021, 12-00

«ХІТ» (Київ) – «Viva Cup» (Харків) – 5:2 (1:1)

Голи: С.Журба (8, 40), Є.Жук (22, 29), О.Ліфер (36) – Д.Бондар (7), Т.Рибак (24)

«ХІТ»: О.Сіріцький – Лебідь, Жук, Журба (К), Сірий – Літвінов, Школьний, Чернявський, Педяш, Кібиш, Ліфер

Головний тренер – О.Лук’яненко

«Viva Cup»: Мирошниченко (Положий, 21) – Рибак, Овсянніков, Бондар, Ланко – Васильєв, Моспан, Сорокін, Калашник, Зміївський

Головний тренер – Р.Перадзе

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»  

Яндекс.Метрика