Новини

3 ТУР: «УРАГАН» ТА «ХІТ» ГРАЮТЬ ВНІЧИЮ 2:2!

У матчі 3-го туру Parimatch Екстра-ліги 21/22 наш «ХІТ» зіграв у Івано-Франківську з «Ураганом» внічию 2-2, хоча у першому таймі мав безліч моментів і обстріляв каркас воріт Романа Колтка.

Рахунок же у грі на шостій хвилині відкрив екс-ураганівець Ярослав Лебідь після передачі Сергія Журби з кутового. Це вже третій забитий м’яч нашого новачка на старті сезону. Надалі у наших була неймовірна кількість гольових моментів – на ударній позиції опинялися Олександр Школьний, Орест Боргун, Євген Жук, а Євген Сірий двічі влучав у різні стійки воріт івано-франківців. Після цього хороші моменти були і у господарів, а по перерві свій дебютний гол за «ХІТ» провів ще один наш новачок Микола Кібиш. Педяш покотив м’яч з кутового на Літвінова, Максим знайшов передачею Кібиша, і Микола зробив рахунок 2:0 на нашу користь.

Одначе, вже за три хвилини «Ураган» скоротив відстань, і також після розіграшу кутового. Фаренюк прострілив на наш п’ятак, де захист «ХІТа» зовсім забув про Віталія Радевича – 2:1.

А на 32-ій хвилині дракони зрівняли результат. Радевич знайшов у центральній зоні Фаренюка, Школьний послизнувся позаду, інші оборонці не встигли накрити десятку «Урагану», і Артем пробив Олександра Сіріцького, який у середині другого тайму замінив Максима Лисенка (в якого було пошкодження). 

Наприкінці пішла відкрита гра – команди хотіли вирвати переможні три бали, а «ХІТ» на останній хвилині спробував розіграти п’ятого польового. Проте, до ще одного забитого м’яча справа не дійшла.

У підсумку, 2:2 – команди взяли по одному заліковому балу в турнірну таблицю, і тепер у «ХІТа» та «Урагана» по п’ять очок. Наступну гру столичні проведуть вдома за тиждень. 18 вересня «ХІТ» прийме у Києві харківський «Viva Cup».

Чемпіонат України з футзалу 2021/2022

Parimatch Екстра-ліга, 3 тур.

Івано-Франківськ, СК «ФКФВ»; 11.09.2021, 12-00

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ) – 2:2 (0:1)

Голи: Радевич (27), Фаренюк (32) – Лебідь (6), Кібиш (25)

«Ураган»: Колток – Мик.Грицина, Кордоба, Радевич, Фаренюк – Мих.Грицина, Коваль, Швед, Абакшин – Шеремета

Головний тренер – М.Павленко

«ХІТ»: М.Лисенко (Сіріцький, 27) – Лебідь, Жук, Журба, Сірий – Літвінов, Школьний, Боргун, Чернявський – Педяш, Кібиш

Головний тренер – О.Лук’яненко

Попередження: Кордоба (38) – Сірий (18), Лебідь (39)

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»  

Яндекс.Метрика