Новини

«ХІТ» ВИРУШИВ У РІВНЕ! У СУБОТУ СТАРТУЄМО В НОВОМУ СЕЗОНІ

«ХІТ» у п’ятницю вранці вирушив у Рівне, де вже завтра (28 серпня) проведе матч 1 туру Екстра-ліги 2021/2022 проти місцевої команди «Кардинал-Рівнестандарт».

Літнє міжсезоння та тренувальні збори завершилися, і вже сьогодні матчем АФФК «Суми» – «Енергія» (17:00) стартує новий сезон українського футзалу!

«Кардинал» та «ХІТ» зіграють у суботу о 13:00, а раніше (о 12:00) «Ураган» прийме «Viva Cup» /Харків/, а о 14:00 в Херсоні зустрінуться «Продексім» та «Сокіл».

Столичні сьогодні ввечері проведуть тренування на паркеті спорткомплексу «ДЮСШ-4», де наш тренерський штаб зробить останні корективи перед завтрашнім матчем.

Відзначимо, що у суботу Рівне святкує День міста, тож, прогнозуємо, що на трибунах буде аншлаг. А це означає, що у кардиналів буде шалена підтримка у матчі проти «ХІТа».

Пряму трансляцію поєдинку 1 туру Pari Match Екстра-ліги сезону 2021/2022 «Кардинал-Рівнестандарт» – «ХІТ» дивіться на нашому офіційному сайті у суботу 28 серпня починаючи з 13:00! Тримаємо кулаки за хлопців Олега Лук’яненка та Тараса Шпички!

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика