Новини

СЕЗОН 20/21 ЩЕ ТРИВАЄ: У БІЛОРУСІ ТА ІСПАНІЇ ВИЗНАЧАЮТЬ ЧЕМПІОНА

Поки в українському футзалі міжсезоння, в інших країнах чемпіонати ще добігають свого кінця. Так, сьогодні 24 червня продовжиться чемпіонська серія у чемпіонаті Білорусі – у вирішальних матчах грають «Вітен» (Орша) та «ВРЗ» (Гомель). Наразі рахунок у серії 1:1, а серія триває до трьох перемог.

Трансляцію матчу можна буде подивитися тут:

А напередодні визначився бронзовий призер чемпіонату Білорусі, яким став «БЧ» (Гомель). Залізничники у серії пенальті переграли у гостях «Сталіцу» (Мінськ) українського тренера Дмитра Камеко після нічиєї в основний час 7:7.

Відео-огляд бронзового поєдинку:


Також сьогодні стартує фінальна серія у чемпіонату Іспанії. У першій золотій грі «Барселона» приймає «Леванте». Матч-відповідь відбудеться 27 червня. Серія триває до двох перемог.


Нещодавно завершився чемпіонат Росії, в якому перемогу здобула команда «Сінара» (Єкатеринбург). У фінальній серії «Сінара» переграла «Тюмень» 3:1 (6:2, 4:3, 3:4, 8:4). Бронзу здобув «Норільській нікель», який переміг «КПРФ» 3:1 (5:3, 4:7, 4:2, 8:2). 


Минулими вихідними визначився чемпіон у в італійській Серії А, яким став переможець регулярного чемпіонату «Пезаро». У фінальній серії футзалісти «Пезаро» переграли «Катанію» 7:1 і 3:2.


Раніше за всіх завершився чемпіонат Португалії, в якому перемогу святкував лісабонський «Спортінг». Біло-зелені у фінальній серії перемогли «Бенфіку» 3:1 (3:1, 5:7, 2:1, 6:2).


Залишилося визначити чемпіона у Білорусі та Іспанії, і сезон 2020/2021 офіційно буде завершено.

Нагадаємо, що в українському футзалі команди ще у відпустках. Наш «ХІТ» після літнього відпочинку збирається у перших числах липня. Гравці пройдуть тести та медичне обстеження, і потім розпочнуть підготовку до нового сезону 2021/2022.

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ».

Яндекс.Метрика