Новини

«ХІТ» ЗДОБУВ БРОНЗОВІ НАГОРОДИ У СЕЗОНІ 2020/2021

«ХІТ» у сезоні 2020/2021 здобув бронзові нагороди української футзальної Екстра-ліги – у другому матчі серії за третє місце столичні знову здолали «Енергію», тепер вже з рахунком 7-4 і виграли цю серію 2:0.

Тиждень тому у Львові наша команда переграла свого суперника з рахунком 6:3. У повторному поєдинку в ЦСКА хлопці Олега Лук’яненка знову перемогли команду Валерія Легчанова з різницею у три голи. У «ХІТа» дублями відзначилися Ігор Чернявський та Євген Сірий, по голу провели Олександр Ліфер, Олександр Педяш та Євген Жук.

Сам поєдинок видався щедрим на голи та емоції. «Енергетики» двічі виходили вперед – в першому таймі завдяки голу Мар’яна Пелеха, а на старті другої половини завдяки Олегу Легендзевичу. Але «ХІТ» швидко відігравався – у першому таймі рахунок зрівняв після блискучого сольного прориву Ігор Чернявський, а по перерві Олександр Ліфер після розіграшу кутового. Далі були гойдалки, в яких відзначимо ще один неперевершений гол Чернявського, а також впевнений пенальті від Олександра Педяша. Також блискучу індивідуальну майстерність проявив Євген Жук, а наприкінці гри Євген Сірий реалізував штрафний, пробивши під поперечину; а потім Женя поставив крапку у грі.

7:4 – «ХІТ» довів зустріч до другої звитяги над «Енергією» і виграв серію 2-0.

Відзначимо, що для нашого клубу це другі бронзові медалі Favbet Екстра-ліги в історії. Хоча, президент клубу Володимир Котляр у роздягальні після матчу відзначив, що це не той комплект нагород, на який він сподівався. Головне завдання для нашої команди незмінне – чемпіонство в Екстра-лізі.

А поки ми дякуємо всім вболівальникам, які підтримували «ХІТ». І до зустрічі в новому сезоні 2021/2022!

Чемпіонат України з футзалу. Favbet Екстра-ліга. Сезон 2020/2021

Плей-офф, серія за третє місце; матч №2

Київ, СК «ЦСК ЗСУ», 14.05.2021, 12:00

«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів) – 7:4 (1:1) /рахунок у серії 2-0/

Голи: Чернявський (9, 31), Ліфер (23), Педяш (33 пен.), Жук (34), Сірий (40, 40) — Пелех (8), Легендзевич (21), Танський (34), Цілик (37)

На 15 хв. Кузь (Енергія) не реалізував дабл-пенальті (стійка)

На 15 хв. Сірий (ХІТ) не реалізував дабл-пенальті (повз ворота)

На 40 хв. Кузь не реалізував пенальті (воротар)

«ХІТ»: Сіріцький (Сухов – на дабл-пенальті) — Журба, Педяш, Сірий, Чернявський; Боргун, Ліфер, Жук, І.Борсук, Колесніков, Школьний – Поночовний, А.Борсук

«Енергія»: Пітуля (Войтович,40) – Буньо, Цілик, Кузь, Пелех, Легендзевич, Ковальчук, Гасюк, Марциняк, Танський, Когут, Струк, Ременець

Попередження: Колесніков (12), Сіріцький (15) — Марциняк (8), Буньо (15), Легендзевич (40), Струк (40)

Вилучення: Легендзевич (40, друге попередження)

Арбітри: О. Фесенко (Харків), О. Білащенко (Чернігів), Д. Дудка (Обухів)

Хронометрист: В. Шевер (Київ)

Спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро)

Делегат: В. Вакула (Бровари)

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика