Новини

МАТЧ №1 ЗА ТРЕТЄ МІСЦЕ: «ЕНЕРГІЯ» 3-6 «ХІТ». ПЕРЕМОГА У ЛЬВОВІ

У першому матчі бронзової серії наш «ХІТ» у Львові переміг «Енергію» 6-3 і тепер все вирішиться у Києві за тиждень.

У стартовій двадцятихвилинці була дуже обережна гра – команди не ризикували і намагалися грати уважно у захисті. Все ж таки, пару небезпечних моментів було. У львів’ян одного разу м’яч влучив у стійку воріт Олександра Сухова. А у наших хлопців забивати міг Олександр Педяш, проте його удар відбив Назарій Войтович. А на останній хвилині столичні розіграли красиву комбінацію і після прострілу Ігоря Чернявського рахунок відкрив Педяш – 0:1.

По перерві ж пішла відкрита гра. Спочатку помилився із підключенням до атаки Сухов, і після перехоплення Віталій Ковальчук зрівняв результат. Згодом вже помилився Юрій Когут – м’яч перехопив Орест Боргун і віддав передачу на Жука. Євген з розвороту знову вивів наших вперед – 1:2.

За п’ять хвилин столичні проґавили прорив Гасюка, і Сухову прийшлося фолити – пенальті! На шестиметровий вийшов Влад Лисенко і вгадав напрямок удару від Легендзевича, але м’яч таки залетів у нижній кут – 2:2.

Столичні швидко відповіли – після розіграшу кутового від Ігоря Борсука по воротах біло-зелених пробив Боргун, а Жук підправив м’яч у сітку. Але і львівська команда не забарилася з відповіддю – Легендзевич після індивідуального прориву переграв нашого голкіпера. Пізніше Сухова у воротах замінив Олександр Сіріцький, який за відведені йому 9 хвилин відстояв «на нуль».

Знову вийти вперед «ХІТу» вдалося на 34-ій хвилині. Педяш хитро виконав кутовий і після рикошету від Марциняка м’яч проскочив у сітку – 3:4! За три хвилини дуже важливий гол провів Сірий (після пасу Чернявського) і господарі перейшли на гру з п’ятим польовим. Шанс був у Легендзевича, який з метра не влучив у наші ворота. Покарання прийшло миттєво – Жук оформив хет-трик і встановив остаточний рахунок зустрічі – 6:3.

«ХІТ» переміг у першій грі, а матч #2 відбудеться за тиждень у Києві.

Чемпіонат України з футзалу. Favbet Екстра-ліга. Сезон 2020/2021

Плей-офф, серія за третє місце; матч №1 (матч №2 у Києві)

Львів, ПС «Галичина», 08.05.2021

«Енергія» (Львів) – «ХІТ» (Київ) – 3:6 (0:1)

Голи: Ковальчук (23), Легендзевич (29-пен.; 32) – Педяш (20), Марциняк (34-а.г.), Жук (24, 31, 39), Сірий (37)

Рахунок у серії (до двох перемог): 0:1 – «ХІТ» лідирує

***

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика