Новини

МАТЧ №4: «ХІТ» ПОСТУПИВСЯ «УРАГАНУ» В СЕРІЇ ПЕНАЛЬТІ

«ХІТ» поступився у четвертому матчі півфінальної серії плей-офф «Урагану» і припинив боротьбу за чемпіонство у сезоні 2020/2021.

Основний час четвертого поєдинку серії (як і третій) завершився внічию. Лише рахунок був іншим – якщо у суботу команди за сорок хвилин забили десять м’ячів (5:5), то у неділю лише два (1:1).

Гості вийшли вперед на 24-ій хвилині. Даниїл Абакшин перехопив м’яч на лівому фланзі, Микитюк зробив простріл на дальню стійку воріт Сухова, де чергував Ярослав Лебідь – 0:1.

Столичні відігралися на екваторі другого тайму. Олександр Сухов підключився до нашої атаки, Орест Боргун прорвався до карного майданчику прикарпатців і покотив м’яч на Жука – Євген зрівняв результат, 1:1.

В екстра-таймі команди грали обережно (хоча наші намагалися розіграти 5 на 4 в кінці) і перевели поєдинок в серію пенальті. А там героєм став Володимир Кардаш, який відбив удар Євгена Жука.

Півфінальна серія завершилася з рахунком 3:1 на користь івано-франківців, які поборються за чемпіонство із «Продексімом». «ХІТ» зіграє проти львівської «Енергії» за третє місце Екстра-ліги 2020/2021. Бронзова серія стартує за два тижні у Львові, і буде тривати до двох перемог. Якщо після двох матчів у Львові, а потім у Києві рахунок у серії буде рівним, то вирішальний поєдинок пройде у столиці, адже «ХІТ» був вищим у турнірній таблиці регулярного чемпіонату.

Чемпіонат України з футзалу. Favbet Екстра-ліга. Сезон 2020/2021

Плей-офф, 1/2 фіналу; матчі №4 (без вболівальників)

Київ, СК «ЦСК ЗСУ», 25.04.2021, 12:00

«ХІТ» (Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 1:1 (0:0, 1:1, 0:0, 0:0) серія пенальті – 4-5

Рахунок у серії: 1:3

Голи: Жук (31) – Лебідь (24)

«ХІТ»: Сухов – Чернявський, Педяш, Сірий, Журба – Жук, І. Борсук (К), А. Борсук, Боргун, Поночовний, Ліфер, Колесников, Салтанов – Сіріцький

Головний тренер: Олег Лук’яненко

«Ураган»: Кардаш – Микитюк (К), Кордоба, Фаренюк, Масевич – Лебідь, Шеремета, Абакшин, Радевич – Коробка, Онуфрак, Дичук – Колток, Левандівський

Головний тренер: Максим Павленко

***

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика