Новини

ПІВФІНАЛ ЕКСТРА-ЛІГИ. МАТЧ №1. «УРАГАН» ЗДОЛАВ «ХІТ» 2-0

У першому матчі півфінальної серії плей-офф Екстра-ліги «ХІТ» поступився в Івано-Франківську 0:2 «Урагану».

Все у цій грі вирішилося у першій половині стартового тайму. На 6-ій хвилині після удару від Микитюка м’яч рикошетом від Сухова влучив у неприкритого Фаренюка, і Артем відкрив рахунок – 1:0.

Після цього у господарів було кілька гострих атак, а «ХІТ» міг зрівняти рахунок у середині тайму, але Євген Жук із забійною позиції по центру пробив вище воріт.

А ось прикарпатська команда свій шанс не змарнувала. На 12-ій хвилині Колток віддав діагональ на Лебідя, який в один дотик переправив м’яч на Абакшина. Даниїла не встигли закрити і він розстріляв ворота Олександра Сухова – 2:0.

У другому таймі наші хлопці активізувалися, і повністю захопили ініціативу, а дракони намагалися ловити свої шанси на контратаках. Столичні мали кілька хороших нагод для взяття воріт, але не вистачало останнього гольового удару.

Суперечливий епізод виник на 30-ій хвилині – після прострілу Школьного з лівого флангу Ярослав Лебідь лежачи зіграв рукою у власному карному майданчику, проте арбітри призначити відвертий пенальті не наважилися.

Пізніше Олег Лук’яненко перейшов на гру із п’ятим польовим (воротарську футболку одягнув Ігор Борсук), проте розпечатати ворота господарів нашій команді не вдалося.

У неділю 18 квітня о 12:00 на цьому ж майданчику пройде другий матч півфінальної серії. Дивіться пряму трансляцію гри на нашому сайті. Вболіваємо за «ХІТ» разом!

Відео-звіт матчу №1:

***

Чемпіонат України з футзалу. Favbet Екстра-ліга. Сезон 2020/2021

Плей-офф, 1/2 фіналу; матч №1

Івано-Франківськ, СК КФВ, 17.04.2021, 12:00

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ) 2:0 (2:0)

Голи: Фаренюк (6), Абакшин (13)

«Ураган»: Колток (в) – Радевич, Кордоба, Фаренюк, Микитюк (к) – Лебідь, Шеремета, Абакшин, Швед – Масевич, Коробка, Коваль – Кардаш (в)

Головний тренерМаксим Павленко

«ХІТ»: Сухов (в) – Сірий, Педяш, Чернявський, Жук – І. Борсук (к), А. Борсук, Боргун, Школьний – Журба, Поночовний, Ліфер – Сіріцький (в), Лисенко (в)

Головний тренер Олег Лук’яненко

Арбітри: Є. Гордієнко (Одеса), Є. Диннік (Харків), Орест Дуцяк (Дрогобич)

Попередження: Лебідь (12), Радевич (35) – Школьний (40)

***

Прес-служба ФК «ХІТ»

Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Яндекс.Метрика