Новини

ПОВНА СТАТИСТИКА ГРАВЦІВ «ХІТА» У ГОЛОВНИХ ФУТЗАЛЬНИХ ТУРНІРАХ!

Поки у плей-офф Екстра-ліги була пауза, прес-служба нашого клубу провела велику аналітичну роботу із протоколами матчів за участю ФК «ХІТ» починаючи з 2011-го року (перший виступ у Кубку України з футзалу), далі Перша ліга та Екстра-ліга (включаючи матчі плей-офф, ТОП-6 та Суперкубок-2017) і порахувала кількість проведених матчів гравців нашої команди, забитих м’ячів, жовтих та червоних карток (враховувалися і останні чотири чвертьфінальні матчі плей-офф Екстра-ліги 2020/2021 «ХІТ» – «ІнБев»).

У підсумку ми бачимо, що беззаперечним лідером за кількістю проведених матчів у футзалі є Ігор Борсук, на рахунку якого 193 поєдинки! До ювілейного 200-го матчу залишилося зіграти лише 7 зустрічей. Відзначимо, що наш капітан є до того ж і найкращим бомбардиром команди за всю футзальну історію – на рахунку Борсука-старшого 78 забитих м’ячів!

На другому місці за проведеними матчами молодший брат Андрій Борсук – у нього 165 поєдинків (33 голи), а на третій позиції Сергій Чепорнюк, який завершив свою ігрову кар’єру за першу команду. У Сергія 155 матчів (58 голів).

У списку гравців, які провели більше ста матчів у футзалі, Олександр Школьний (152), Олександр Корнійчук (139), Олександр Колесников (138), Сергій Журба (135) та наша легенда Влад Лисенко (111), який навіть у цьому сезоні зіграв у Кубку України.

Відзначимо, що сьогодні ми ще дамо статистику матчів наших гравців у аматорських турнірах, адже «ХІТ» починаючи з 2006-го року брав участь у столичній Бізнес-лізі (формат 5+1 – п’ять польових + воротар), виступав у змаганнях Umbro Cup та SoccerLand, чемпіонаті Києва (+ один матч за Суперкубок), а також брав участь у розіграші АФЛУ (Аматорській футзальній лізі України).

А поки дивимося на статистику наших гравців у головних футзальних турнірах – Кубку України, Суперкубку, Першій лізі та Екстра-лізі:

Яндекс.Метрика