Новини

«ХІТ» ВИЙШОВ У ФІНАЛ ЧОТИРЬОХ КУБКУ УКРАЇНИ 20/21!

У матчі-відповіді ¼ фіналу Кубку України сезону 2020/2021 «ХІТ» переміг донецький «INTER» з рахунком 6:3 і вийшов у «Фінал Чотирьох»!

У першому поєдинку тиждень тому наша команда здобула перемогу 6:2, тож за сумою двох зустрічей перевага «ХІТа» була суттєвою – 12:5. У повторному матчі команди знову продемонстрували видовищний та відкритий футзал, і почали забивати із перших хвилин – Ігор Чернявський відкрив рахунок майже у стартовій атаці, за хвилину Іван Захаров зрівняв результат, а ще за хвилину Олександр Школьний знову вивів столичних вперед.

Далі – більше. На 12-ій хвилині Вадим Дробашко реалізував пенальті, а на 15-ій Ярослав Заворотний дав вже перевагу гостям 3:2.

Наприкінці першої половини Олександр Педяш не реалізував дабл-пенальті, проте реабілітувався у другому таймі, зрівнявши рахунок після передачі Ігоря Чернявського.

Розв’язка ж поєдинку відбулася на останніх хвилинах гри. Спочатку Олександр Сухов зіграв рукою за межами карного майданчику і був вилучений. Одразу ж наші заробили дабл-пенальті, який реалізував Сергій Журба – 4:3. Згодом за фол проти Сіріцького другу жовту отримав Заворотний, і також був вилучений, а пізніше червону отримав і Сергій Степаненко. Сергій Журба виконував пенальті, проте цього разу голкіпер «ІНТЕРа» Володимир Удовиченко зробив сейв.

На останніх хвилинках зустрічі у гру увійшов і Влад Лисенко, який також відзначився кількома спасіннями. Згодом гості перейшли на гру в п’ять польових, а Євген Сірий після вдалого перехоплення відправив м’яч у порожні ворота. А крапку в цьому протистоянні поставив Олександр Колесников, який влучно пробив у нижній кут.

6:3 та 12:5 за підсумком двох чвертьфінальних матчів, і «ХІТ» виходить у «Фінал чотирьох» Кубку України 20/21, який пройде наприкінці березня. Місце проведення «Фіналу чотирьох» АФУ оголосить пізніше (скоріше за все, вирішальні матчі прийме місто Суми).

Інші чвертьфінальні матчі Кубку України:

«Хмельницькі Делікатеси» (Хмельницький) 3-7 АФФК Суми (Суми)   

«BudmonsteR» (Київ) 1-5 «Моноліт-Viva Cup» (Харків)        

«Продексім» (Херсон) 1-1 «Ураган» (Ів.-Франківськ)

Відзначимо, що у «Фінал чотирьох» також вийшли АФФК «Суми» та «Моноліт-Viva Cup», а ось останній учасник півфіналів визначиться після повторного поєдинку між «Продексімом» та «Ураганом».

***

Відео-огляд матчу «ХІТ» 6-3 «INTER»:

***

Кубок України 2020/2021. ¼ фіналу. Матч №2

(перший матч: «INTER» – «ХІТ» – 2:6)

Київ, СК «ЦСК ЗСУ». 27.02.2021; 12:00 (обмежена кількість вболівальників)

«ХІТ» (Київ) – «INTER» (Донецьк) – 6:3 (2:3)

Голи: Чернявський (1), Школьний (2), Педяш (26), Журба (37-д.п.), Сірий (38), Колесников (39) – Захаров (2), Дробашко (12-пен.), Заворотний (15)

Пенальті: Журба (38) – не реалізував; Дробашко (12) – реалізував

Дабл-пенальті: Педяш (19) – не реалізував; Журба (37) – реалізував; Дробашко (40) – не реалізував

Арбітри: М.Нечипуренко (Кривий Ріг), Я.Опришко (Кременчук), Ю.Кондратьєв (Житомир)

Хронометрист: В. Шевер (Київ)

Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ)

***

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика