Новини

«ХІТ» ПЕРЕГРАВ «INTER» 6:2 У ПЕРШОМУ ЧВЕРТЬФІНАЛЬНОМУ МАТЧІ КУБКА УКРАЇНИ

«ХІТ» у першому чвертьфінальному матчі Кубку України 2020/2021 доволі впевнено переграв донецьку команду «INTER» 6:2, яка виступає у чемпіонаті Києва. Варто відзначити, що кияни/донеччани дуже добре себе показали, сміливо почали гру і навіть відкрили рахунок. Денис Сандецький вдало зіграв на перехопленні, прорвався до воріт Олександра Сіріцького і переграв нашого голкіпера.

Проте, хлопці Олега Лук’яненка дуже швидко відповіли – Олександр Колесников перехопив невдалий пас Сандецького, і гарматним пострілом під поперечину зрівняв результат.

А на 13-ій хвилині Ігор Чернявський переграв одразу двох суперників на лівому фланзі, і красивим ударом вивів «ХІТ» вперед – 2:1.

Наприкінці першої половини «INTER» міг зрівняти рахунок завдяки дабл-пенальті, проте екс-гравець «ХІТа» Максим Литвинов не зміг переграти з десяти метрів нашу легенду Владислава Лисенко. Влад був у заявці на цей поєдинок, спеціально вийшов на дабл-пенальті і свою справу зробив.

У другій половині «ХІТ» продовжив домінування – на 25-ій хвилині Євген Сірий завдяки рикошету забив третій м’яч нашої команди (у протоколі занесли як автогол Заворотього), за чотири хвилини ще один красивий гол у цій гри записав у свій актив Орест Боргун, який відзначився після подачі з кутового.

За хвилину гол-близнюк-красень провів Сірий і рахунок став 5:1, а ще за хвилину Олександр Школьний довершив розгром, вдало зігравши на добиванні.

До честі господарів, вони не здавалися і знайшли момент до другого взяття воріт – Ярослав Заворотний опинився сам на сам із Сіріцьким і з другої спроби заштовхав м’ячик у ворота.  

У підсумку – 6:2, «ХІТ» здобуває «+4» у першому кубковому поєдинку, а гра-відповідь пройде за тиждень у спорткомплексі «ЦСК ЗСУ» на Повітрофлотському проспекті. Та ще із вболівальниками!

Відео-огляд матчу «INTER» 2-6 «ХІТ»:

Прес-служба ФК «ХІТ»  

Фото: Роман Хоботов, ФФзК

Яндекс.Метрика