Новини

КУБОК УКРАЇНИ: «ХІТ» ЗАБИВ 7 М’ЯЧІВ У ЗАПОРІЖЖІ

Цими вихідними пройшли перші матчі 1/8-ої фіналу Кубку України з футзалу сезону 2020/2021 – наш «ХІТ» їздив у Запоріжжя, де переміг місцеву аматорську команду «Запоріжпромгруп» 7:2.

Зрозуміло, що клас наших гравців дозволить здобути впевнену перемогу, хоча потрібно віддати належне господарям – вони старалися як могли, і тримали свої ворота сухими аж до восьмої хвилини. Аж поки наші не розіграли красиву комбінацію – Школьний п’ятою віддав передачу на Ліфера, який і відкрив рахунок.

За чотири хвилини знову асистентом виступив Школьний – після його прострілу з флангу Ігорю Салтанову залишалося переправити м’яч у сітку – 0:2.

Пізніше Школьний мав забивати сам, проте влучив у поперечину воріт. Надалі у столичних була купа моментів, але до перерви рахунок не змінився. Дуже старалися і запоріжці, проте з їхніми ударами Олександр Сіріцький впевнено впорався.

Одразу ж після відпочинку сольний прохід Поночовного перетворився у третій гол «ХІТа», після якого наші хлопці великодушно дозволили гравцям суперника скоротити відставання – зі штрафного відзначився Володимир Тесля.

На 27-ій хвилині після зручного пасу Чернявського дубль оформив Салтанов, проте і Володимир Тесля згодом відзначився своїм другим голом у матчі і рахунок став 4:2. Далі забивали тільки кияни – Салтанов на 33-ій хвилині вдало зіграв на добиванні, і записав у свій актив перший хет-трик за «ХІТ», з чим ми Ігоря і вітаємо.

На 37-ій хвилині нарешті вдалося відзначитися Школьному, який використав пас Ігоря Борсука, а вже в наступній атаці Ігор Чернявський встановив остаточний рахунок – 7:2.

Матч-відповідь «ХІТ» – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» відбудеться у Києві 6 лютого.

 

Відео-звіт матчу «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» 2-7 «ХІТ» дивимося тут: 

 

 

***

 

Всі результати перших матчів 1/8 фіналу:

ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 2-7 ХІТ (Київ)

ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 2-5 INTER (Донецьк)

ІнБев (Житомир) 3-3 Ураган (Ів.-Франківськ)

Сокіл (Хмельницький) 6-5 Моноліт/Viva Cup (Харків)

АФФК Суми (Суми) 2-3 ELDORADO (Київ)

Кардинал-Рівне (Рівне) 2-1 BudmonsteR (Київ)

Гепард (Харків) 4-3 Хмельницькі Делікатеси (Хмельницький)

 

* Гра «Енергія» (Львів) – «Продексім» (Херсон) була перенесена через участь херсонців у Лізі Чемпіонів. «Продексім» на стадії 1/16-ої впевнено переміг команду «Шкупі-1927» (Північна Македонія) з рахунком 5:1 і вийшов у 1/8-му фіналу ЛЧ.

 

Прес-служба ФК «ХІТ»

 

Яндекс.Метрика